سرنگ انسولین، سرنگی با یک سوزن کوچک است که به طور خاص برای بیماران دیابتی تجویز می گردد.
این سرنگ برای تزریق به بافت زیرپوستی طراحی شده است.
این منطقه از بدن به این دلیل برای تزریق انسولین مناسب است که سلول های چربی به داروهایی که به طور مداوم و به آرامی جذب می شوند، اجازه می دهد تا این داروها اثر طولانی تری داشته باشند.
یک سرنگ انسولین به طور معمول دارای یک محفظه، پیستون و سوزن می باشد. محفظه ها که به منظور ذخیره انسولین می باشند دارای یک نشانه گذاری بر اساس واحدهای بین المللی و استاندارد به منظور اندازه گیری مناسب می باشند
سرنگ انسولین G27 اطلس سر جدا
سرنگ انسولین اطلسG27 سر جدا، دارای سوزن کوتاه و نازک است. سرنگی ساده یک واحدی با سرسوزن جدا تشکیل شده از محفظه پلاستیکی و مدرج که انسولین را در خود نگه می دارد. دارای سوزن، پیستون و درپوش می باشد که از آن برای تزریق انسولین به بدن بیماران مبتلا به دیابت، استفاده می شود. بر روی محفظه آن خطوطی است که نشان می دهد شما چند واحد انسولین تزریق می کنید.
بیماری دیابت و داروی انسولین چیست؟
داروی انسولین هورمونی است که به سلول ها کمک می کند تا از گلوکز (قند) برای تأمین انرژی استفاده کنند. این دارو به عنوان یک کلید کار می کند و به شما اجازه می دهد قند از خون خارج شده و به سلول وارد شود. در دیابت نوع ۱، بدن انسولین نمی سازد. در دیابت نوع ۲، بدن از انسولین به درستی استفاده نمی کند، که می تواند منجر به عدم توانایی تولید پانکراس به میزان کافی یا بسته به پیشرفت بیماری انسولین برای تأمین نیازهای بدن شما شود.
دیابت به طور معمول با رژیم و ورزش کنترل می شود. در صورت لزوم داروهایی از جمله انسولین اضافه می شود. اگر به دیابت نوع ۱ مبتلا هستید، تزریق انسولین برای زندگی لازم است. این ممکن است در ابتدا دشوار به نظر برسد، اما شما می توانید با پشتیبانی تیم مراقبت های پزشکی، عزم راسخ و کمی تمرین، انسولین را با موفقیت مصرف کنید.
نحوه تزریق با سرنگ انسولین اطلس
نکته مهم این است که تزریق انسولین زیر جلدی می باشد و تزریق آن از قسمت برآمده بدن نشان دهنده ی فرو رفتن کمتر از حد سوزن در بدن می باشد و عمل تزریق به درستی انجام نمی پذیرد. حال برای مثال می خواهید تزریق را از ناحیه شکم خود انجام دهید، در این صورت، تزریق به این صورت می باشد که ابتدا ناحیه ای که برای تزریق مد نظرتان می باشد را، به طور کامل ضدعفونی می کنید و منتطر می شوید تا خشک شود.
برای ضدعفونی کردن محل تزریق انسولین می توانید از پدهای الکلی استفاده کنید. پوست ناحیه شکم خود را با دست گرفته و به جلو می کشید و سپس سرنگ انسولین را با زاویه، به زیر پوست فرو کرده و به آرامی تزریق انسولین را انجام می دهد. فراموش نشود پس از تزریق انسولین از ماساژ دادن محل تزریق بپرهیزید.
نکته قابل توجه
در نظر داشته باشید اولین باری که می خواهید انسولین تزریق کنید، باید به بیمارستان بروید تا تزریق در آن جا صورت بگیرد. این کار به این دلیل انجام می گیرد که اگر شما بعد از تزریق دچار هرگونه عوارضی شدید، در بیمارستان تحت مراقبت قرار بگیرید.
تزریق انسولین در بازه های متفاوت، از نواحی مختلف بدن صورت می گیرد. برای مثال یکبار تزریق را از ناحیه شکمی انجام می دهید و در نوبت بعدی از ناحیه بازوی دست. تزریق سرنگ انسولین فقط از یک ناحیه خاص موجب ایجاد نوعی لختگی زیر پوستی می شود.
نکاتی که باید درباره سرنگ انسولین بدانید
- عوارض ناشی از تزریق اشتباه انسولین می تواند شامل،لرزش بدن، حالت تهوع، سردرد شدید، تشنج و به هم خوردن حالت طبیعی تنفس باشد.
- هر خط روی سرنگ ۵۰ واحدی، یک واحد و روی سرنگ ۱۰۰ واحدی، دو واحد محسوب می شود.
- سرنگ انسولین قابل استفاده چندین باره می باشد به این شرط که بعد هربار استفاده پاکیزه نگه داشته شود.
- محفظه انسولین درون آن به طور کامل خالی و درپوش سرنگ انسولین گذاشته شود و سرنگ در یخجال نگهداری شود.
- ناحیه ای که می خواهید از آن جا تزریق انسولین را انجام دهید، چربی زیادی وجود داشته باشد.
- در ناحیه چربی دار باید دقت بیشتری در تنظیم زاویه فرو کردن سرنگ انسولین داشته باشید تا تزریق به درستی انجام شود.
- محل فرو کردن سوزن انسولین در یک ناحیه از بدن، باید هربار حداقل ۲ سانتی متر از همدیگر فاصله داشته باشد.
ویژگی های سرنگ انسولین اطلس
- موجود با قطر، طول و سایز سرسوزن متناسب بیمار
- تخلیه کامل و کمترین مقدار باقیمانده دارو در سرنگ
- کنترل مقدار دقیق دارو و انتخاب سرنگ متناسب
- دارای پوشش سیلیکونی جهت کاهش آلودگی، سوزش و درد تزریق
- دارای سرسوزن تیز شده با تکنولوژی جدید و سایز مختلف
- دارای سرسوزن از جنس استیل ضد زنگ ویژه تزریق دارو
- موجود در مدل های با سرسوزن پیچی، سرجدا و یکپارچه
- موجود با بسته بندی تکی و ۱۰ تایی
- استریل شده با گاز اتیلن اکساید
Reviews
There are no reviews yet.